Vältä turha kulu – tilaa hommaan remonttiguru!

040 501 4781

Tapetointi, maalaus ja lattia-asennus

LaattArin sisustusremontti on joka kodin kameleontti! Tilaa oma remonttisi Jyväskylän ja lähikuntien alueille.

Tapetointi, sisämaalaus, laminaattilattioiden asennus – kotia voi muuttaa vaikka millä konsteilla, mutta nuo ovat niitä muutamia, joissa LaattAri on varsinainen remonttiguru. Laatoituksetkin onnistuvat tietysti, samoin sisustuskivien asennukset. Palvelemme Jyväskylässä ja lähikunnissa, kuten Konneveden, Muuramen, Uuraisten, Laukaan, Toivakan sekä Multian alueilla.

Vanhat pinnat – pois alta ja uutta tilalle!

Arskan remontti pyyhkii vanhat, repsahtaneet ja tylsäksi käyneet pinnat pois. Kotia on kiva virkistää ajoittain, ja varsin kannattavaa tapetointi, uuden lattian laittaminen tai jokin muu sisustusremonttiratkaisu on silloin, kun asunto on menossa myyntiin. Kerro meille, millaisia toiveita sinulla olisi kotisi suhteen. Meidän remonttimme muuntuu aina asukkaan maun mukaan. Ota yhteyttä!

Yhteistyökumppanimme Laatta Leevi menossa mukana remonteissamme

Pintamateriaalit voit valita helposti kumppanimme Laatta Leevin runsaista valikoimista. Leeviltä löytyy laattoja, sisustuskiviä ja muita materiaaleja. Käy katsomassa tarjonta ja vinkkaa meille, jos remonttiapu olisi tarpeen. Toki asennamme itsekin hankkimiasi tapetteja, lattioita ym. pintamateriaaleja.

Ota yhteyttä

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Remontin ei tarvitse kaataa budjettiasi. Kun teetät remontin meillä, voit saada kotitalousvähennystä jopa 2400 € / hlöä kohden. 

Lue lisää täältä »