Vältä turha kulu – tilaa hommaan remonttiguru!

040 501 4781

Laatoitustyöt alan ammattilaiselta

Repsottaako kylppärisi vanha muovimatto? LaattAri korjaa ongelman Jyväskylästä lähikuntiin saakka.

Päivitä kotisi nykyaikaan! LaattAri toteuttaa kaikki kodin laatoitustyöt huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Kestävä ja käytännöllinen laatoitus sopii mainiosti niin kylppäriin, keittiöön kuin eteiseen. Teemme laatoitustyöt uudisrakennuksiin ja remonttikohteisiin Jyväskylässä sekä lähikunnissa, kuten Konneveden, Muuramen, Uuraisten, Laukaan, Toivakan ja Multian alueilla. 

Laatat jokaiseen kotiin – yhteistyössä Laatta Leevi

Voit valita sisustukseesi sopivat laatat kattavasta, yhteistyökumppanimme Laatta Leevin valikoimasta. Leevi tarjoaa runsaasti erilaisia laattoja, sisustuskiviä sekä muita pintamateriaaleja. Tutustu valikoimaan ja valitse suosikkisi – me asennamme.

Toteutamme laatoitustyöt 100 % takuulla alusta loppuun saakka. Tilaa Arska töihin, niin voit olla varma, että hommat hoituvat – ota yhteyttä!

Mitä muuta laitetaan?

Eivätkö laatoitustyöt riitä? Tarvitaanko kotona muuta kunnostusta? Meiltä saat kokonaisvaltaiset kylpyhuone- ja saunaremontit sekä sisustusremontit. Käyhän kurkkaamassa palvelut ja tilaa vaikka useampikin remontti!

Ota yhteyttä
  • Laatoitustyöt täydellä takuulla
  • Ilmainen kartoituskäynti
  • Myös avaimet käteen -urakat
  • Kattavasta valikoimasta yksilölliset laatat joka makuun

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Remontin ei tarvitse kaataa budjettiasi. Kun teetät remontin meillä, voit saada kotitalousvähennystä jopa 2400 € / hlöä kohden. 

Lue lisää täältä »