Vältä turha kulu – tilaa hommaan remonttiguru!

040 501 4781

Kylpyhuoneremontti vai saunaremontti?

Kenties molemmat? LaattAri hoitaa kunnialla kaikki märkätilaremontit Jyväskylästä lähikuntiin.

Sauna-, wc- ja kylpyhuoneremontti huolellisesti vesieristyksiä myöten – näin meillä toimitaan! Työmme laadun varmistaa VTT-vesieristyssertifikaatti, joka takaa, että vesivaurioilta vältytään eivätkä muutkaan ikävät kuluerät pääse yllättämään. Palvelemme pääasiassa kotitalouksia Jyväskylässä ja lähikunnissa, kuten Konneveden, Muuramen, Uuraisten, Laukaan, Toivakan ja Multian alueilla. Teemme myös putkiremontteja taloyhtiöille.

Kylpyhuone kerralla kuntoon – siinä samalla saunakin

Moderni kylpyhuone nostaa mukavasti asuntosi arvoa. Kun kylppäriin on mietitty fiksut säilytysratkaisut ja toteutus tehty kauniisti, eivät aamun kiireetkään kiristele liikaa. Moni laitattaa kylpyhuoneen ohella myös saunasta omanlaisensa, rentouttavan kylpykeitaan.

Märkätiloista muihin tiloihin

Kylpyhuoneremonttien lisäksi toteutamme kaikki muut kodin remontit, kuten sisustusremontit ja laatoitustyöt. Kysy ihmeessä lisää, niin katsotaan, miten saisimme kodistasi viihtyisämmän!

Ota yhteyttä
  • Märkätilaremontit takuutyönä
  • Maksuton arviokäynti
  • Sertifioitu vesieristäjä (VTT-sertifikaatti, voimassa 12/2015)
  • Myös avaimet käteen -toteutus

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Remontin ei tarvitse kaataa budjettiasi. Kun teetät remontin meillä, voit saada kotitalousvähennystä jopa 2400 € / hlöä kohden. 

Lue lisää täältä »